Login Form  

   

Welkom op de site van Bordspellenclub Dobbeltoren

Spellenclub 'De Dobbeltoren' komt elke dinsdag bijeen in de oude bib van Essen Wildert. De club is gegroeid uit een groepje collega’s/vrienden die regelmatig bijeenkwamen rond de keukentafel. Zij waren al lang op zoek naar een vaste locatie en vonden deze in juni 2011 in café De Volksvriend. In juni 2015 zijn we dan verhuisd naar de oude bib.

Sindsdien komt de club elke dinsdag bijeen en proberen we actief nieuwe mensen aan te trekken.

De spelers van De Dobbeltoren vormen een gevarieerde groep. Sommigen spelen al jaren, anderen hebben nog maar net de rijkdom aan spellen ontdekt. Sommigen spelen graag de zgn. 'Eurogames', anderen spelen liever thematische spellen met een hogere geluksfactor. Sommigen spelen graag abstracte spelen en sommigen houden van wat afwisseling en willen alles wel eens uitproberen. Maar, één ding hebben we allen gemeen: we houden van spelen en plezier maken!

Wij voorzien elke spelavond een groot aantal spellen waaruit de spelers dan hun keuze kunnen maken. Wil je zelf een spel meebrengen? Geen probleem, wij zijn steeds bereid iets nieuws te leren kennen of iets aan te leren.

Tot binnenkort op één van onze spel-avonden!

Wie actuele informatie over de club wenst kan terecht op Facebook: Bordspelclub Dobbeltoren

   
© ALLROUNDER